Izvor: srpska info
14.01.2021 u 14:59
0

TEŠKA NESREĆA KOD GRADIŠKE: Bračni par sleteo u kanal!

Smrt najverovatnije nastupila utapanjem.

NAJVAŽNIJE DANAS:

OTVORENA GONDOLA NA ZLATIBORU! Predsednik Vučić ponosan: Radujem se svakom uspehu Srbije (VIDEO)

SINA ANDRIJE KALUĐEROVIĆA UDARILA STRUJA: Lekari se bore da mu spasu ruku!

POTRESNO! Otac odneo tek rođenu ćerku u šumu i UPUCAO JE

Bračni par B.S. i V.S. poginuli su danas na lokalnom putu Stetić – Laminci nakon što su automobilom sleteli u kanal.

Smrt je, prema navodima iz Policijske uprave, najverovatnije nastupila utapanjem jer se vozač i suvozač nisu uspeli izvući iz prevrnutog automobila.

Ovu verziju tragedije prepričavaju i drugi sagovornici, meštani Laminaca, mada će istragom biti utvrđene okolnosti i saopštena zvanična verzija.

Inače, danas je na tom području pao sneg, a putevi, kažu sagovornici, nisu očišćeni.

Treća osoba, M.K. starije životne dobi imala je sreće jer je izašla iz olupine uz pomoć vatrogasaca. Ona je zbrinuta u gradiškoj bolnici i nije životno ugrožena.

U saopštenju iz Policijske uprave Gradiška navodi se da je u 11.45 časova prijavljeno da je na lokalnom putu u mestu Laminci, Gradiška, došlo do saobraćajne nesreće sletanjem sa kolovoza vozila „opel astra“. Poginuli su vozač čiji su inicijali B.S. i suvozač V.S, dok je putnik u vozilu M.K. zadobila telesne povrede, te je prevezena u bolnicu Gradiška gde će joj biti ukazana lekarska pomoć, dodaje se u saopštenju.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na mestu nesreće u toku je uviđaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter