Izvor: Blic.rs
14.01.2021 u 15:58
0

NESREĆA U JAMI: U rudniku Breza povređeno pet rudara, jedan u kritičnom stanju

U RMU Zenica je došlo do nesreće prilikom čega je pet rudara povređeno, a jedan je u težem stanju i još uvek nije izvučen ispod ruševine.

Predsednik Sindikata rudara FBiH Sinan Husić potvrdio je za Klix da je na jednom od radilišta došlo do nesreće, odnosno narušavanja jamske prostorije prilikom čega su se velike količine uglja sručile na pet radnika.

NAJVAŽNIJE DANAS:

KORONA PRESEK: Novozaraženih 1.881, 23 preminula

JUŽNA MORAVA SE POVLAČI U KORITO: Do mnogih sela se i dalje ne može doći putevima

KORONA BUKTI! PRESEK PO GRADOVIMA: Beograd se vrti oko 500 pozitivnih, u Novom Sadu je nešto bolja situacija

UKINUT PCR TEST! Važi samo za one koji dolaze u Srbiju iz ovih pet zemalja

Od pet povređenih radnika, njih četvorica je transportovano ka zdravstvenim centrima zarad pružanja medicinske pomoći, a jedan rudar je u kritičnom stanju te još uvek nije izvučen ispod ruševine.

Iz Sindikata rudara FBiH kažu da više informacija o zdravstvenom stanju ovih rudara ne mogu reći osim da očekuju da će i preostali, peti rudar biti izvučen ispod porušene jamske prostorije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter