Izvor: KURIR
20.11.2021 u 13:51
0

NJENA ČUVENA IVANOVA KORITA: Napisao je muškarac sa kojim je ostvarila višegodišnju saradnju!

Otpevala je vanvremenski hit koji će slušati naredne generacije.

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon kraće bolesti, a većinski autor njenih pesama bio je Milutin Popović Zahar, koji je za nju komponovao jednu od najlepših pesama „Ivanova korita“.

Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

– Sa Zaharom sarađujem od početka karijere, a prvi veliki uspeh ostvarila sam upravo sa njegovim pesama tokom osamdesetih godina na Ilidži – rekla je tada Merima Njegomir.

– Već nekoliko godina čekam da mi komponuje nove pesme, i to je razlog zašto dugo nisam objavila album. Trenutno sam u studiju i moram da kažem da su pesme sjajne. Zahar je pun ideja, izuzetno kreativan, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum – rekla je Merima tada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter