Izvor: Blic.rs
30.01.2021 u 14:21
0

KORONA U ŠKOLAMA: Na početku drugog polugodišta virusom ZARAŽENO 18 UČENIKA

U poslenja 24 časa, virusom korona zaraženo je šest školaraca u Srpskoj, dva osnovca i četiri srednjoškolca.

Prema zvaničnim podacima, za proteklih sedam dana virus korona registrovan je kod ukupno 18 mladih školskog uzrasta. Ovaj broj registrovan je tako reći u prvoj sedmici drugog polugodišta u školama u Srpskoj, koje je počelo 21. januara.

Iz Instituta za javno zdravstvo RS juče je objavljeno da je virus korona potvrđen kod troje školaraca, jednog osnovca i dva srednjoškolca. Zaraženo je čak i dvoje dece vrtićkog uzrasta.

Podaci od četvrtka pokazuju da je pozitivan bio jedan osnovac i troje srednjoškolaca, dok je u sredu zaraženo dvoje tinejdžera.

OVO MORATE ZNATI

MIKA ALEKSIĆ JE MOGAO DA IMA ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Urolog otkriva šta se dešava sa NAGONOM posle operacije

RASVETLJEN ZLOČIN: Priveden osumnjičeni za krađu iz crkve u Surčinu (VIDEO)

JOKIĆ MAJSTOR OPET ISPISAO ISTORIJU: Razbio San Antonio, nije pobedio

BOMBA IZ SUDA! Vanredna emisija “Iza brave” zbog svedočenja sudije! (VEČERAS u 20.50)

Podaci obolelih po uzrastu za utorak, 26. januar, nisu objavljeni. U ponedeljak testiranja su pokazala da je zaražen jedan srednjoškolac, te dva srednjoškolca u prošlu nedelju, 24. januara.

Virusom korona do sada je zaraženo 990 osnovaca i 1.299 mladih uzrasta od 15 do 19 godina. Broj pozitivnih školaraca predstavlja 5,7 odsto od ukupnog broja zaraženih u Srpskoj.

Na kraju prvog polugodišta zabeleženo je ukupno 2.214 školaraca zaraženih virusom korona. Poredeći ove podatke, može se zaključiti da se tokom zimskog raspusta, koji je trajao tri sedmice, zarazilo ukupno 57 osnovaca i srednjoškolaca.

Od početka epidemije, kovid infekcija potvrđena je i kod 351 deteta, uzrasta do pet godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter