Izvor:
02.06.2016 u 17:27
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS: Evo šta RUŽIČIN TATA misli o Gasttozzu i sinoćnjem poljupcu!

Nakon što su se Ružica i Gasttozz sinoć poljubili, a potom i jutros probudili zajedno u krevetu( o tom pričitajte OVDE), pozvali smo Ružičinog tatu Aleksandra da vidimo kakav je njegov komemntar na sve ovo.

Pa sinoć se ništa specijalno nije desilo, malo su se ljubakali, šta god da radi ja nju podržavam. Ne verujem da je bila zaljubljena u njega, ona je njega poštovala, a i mnogo su se ranije svađali, a sada su u dobrim odnosima. Ja nju podržavam šta god radi, ona je pametna devojka i zna šta radi. Mnogi su ljubomorni svi pogotovo Maca– rekao je Aleksandar.

Na pitanje da li je to taktika, pošto mnogi tako pričaju, on je rekao da ne veruje da je to u pitanju, ali da je podržava u svemu.

NAPOMENA: Strogo zabranjeno preuzimanje teksta, ili dela teksta, bez navođenja izvora!

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter