Izvor: Alo
06.02.2021 u 09:15
0

KRALJ BELOG SPORTA ULAZI U ISTORIJU: Federer se više ništa ne pita!

Dileme više nema.

Naš najbolji teniser i trenutno prvi reket sveta Novak Đoković ući će u istoriju „belog sporta“ 8. marta ove godine. Srbin će tada kompletirati 311. nedelju na čelu ATP liste i tako oboriti rekord koji je do sada držao Rodžer Federer.

Ka ovom uspehu Novaka je pogurala i činjenica da Rafael Nadal nije igrao na ATP Kupu, pa je tako ostao bez opcije da osvoji dodatne poene. Đoković je to iskoristio pa bez obzira na rezultat na Australijan openu, ostaje na prvom mestu bar do 8. marta kada će zvanično srušiti Federerov rekord.

PROČITAJTE JOŠ:

REPUBLIKA SRPSKA ODOBRILA UPOTREBU SPUTNJIK V! Dodik nezadovoljan pokušajem opstrukcije iz Federacije!

ANA BRNABIĆ na listi BARBRE STREJSEND: „Žene koje dolaze“(VIDEO)

VELIKO EVROPSKO ŽARIŠTE NE MIRUJE: U poslednja 24 sata obolelo više od 22.000 ljudi

PROBLEMI SA KOMŠIJAMA! Ambasador Srbije u Bugarskoj pozvan na hitan sastanak!

VELIKA BRITANIJA POOŠTRILA MERE! Ovo vas očekuje ako putujete u Ujedinjeno Kraljevstvo!

Švajcarac je na tronu bio 310 nedelja, ali kako Nadal nije igrao protiv Italijana, Đoković je zadržao veliku bodovnu prednost koja označava da će srpski as biti svetski broj jedan i 8. marta kada će oboriti rekord!

Nadalu je trebalo 500 bodova sa ovog turnira da bi imao teoretsku šansu preko Australijan Opena i Roterdama da 8. marta prestigne Novaka. Španac ima problema sa neđima, nije nastupao na ATP Kupu, a poslednjih dana govori se i o mogućem propuštanju Australijan opena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter