Izvor: Happy BSC
11.02.2021 u 19:01
0

NEVEROVATNA ODLUKA: Jokiću oduzeli skok!

U toku dana doneta je neverovatna odluka čelnika NBA lige koja se tiče jednog od najboljih košarkaša, Srbina Nikole Jokića. U najnovijem izveštaju se navodi da je NBA liga skinula je Jokiću jedan skok protiv Los Anđeles Lejkersa, pošto su utvrdili da ne pripada njemu ta uhvaćena lopta. Sudeći po tome, njegov niz ostvarenih dabl-dabl učinaka je prekinut i to van terena. 

Jokić je do sada na svakoj od 24 odigrane utakmice upisao dabl-dabl i išao je ka rekordu Bila Voltona i 34. uzastopna dabl-dabl učinka od početka sezone.



Jokić je protiv Lejkersa odigrao najlošiji meč sezone i imao je 13 poena i 10 skokova.

Prema najnovijim informacijama, Jokić je na tom meču imao 13 poena i 9 skokova i niz je prekinut.

Srpski centar ove sezone beleži 26,9 poena, 11,3 skokova i 8,6 asistencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter