Izvor: Tanjug
14.02.2021 u 11:23
0

NOVI GRANIČNI PRELAZ! Vučić: Radimo na tome da se otvori prelaz Miratovac-Lojane

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić rekao je danas da Srbija radi sve da se otvori novi granični prelaz Miratovac – Lojane, ali da to nije jednostavna i laka stvar.

NE PROPUSTITE

USKORO PRIVOĐENJE POLICAJACA, FUNKCIONERA I TAJKUNA: Klan Veljka Belivuka imao snagu da NAPADNE DRŽAVU!

HOĆE LI BITI SVADBI I VESELJA NA LETO? Doktor Tiodorović odgovara „Potrebna su DVA USLOVA“

POSLEDNJA VEST IZ MELBURNA: Novak trenirao, evo da li će igrati protiv Raonića! (VIDEO)

VAKCINISANO PREKO 800.000 LJUDI: Srbija druga u Evropi, a pogledajte koji smo u svetu

SRPSKA DONACIJA: Vučić danas predaje Zaevu prvi kontingent vakcina

Vučić je, odgovarajući na novinarska pitanja na graničnom prelazu Tabanovce, rekao da je sa Zoranom Zaevim razgovarao o tome i da je premijer Severne Makedonije pokazao veliko interesovanje, kao i da postoji značajno interesovanje albanskog življa koji živi sa druge strane naše granice da se taj prelaz otvori.

Srbija i Severna Makedonija potpisale su krajem 2019. godine Sporazum o uspostavljanju novog zajedničkog graničnog prelaza Miratovac – Lojane koji nakon ispunjenja svih uslova treba da proradi kao integrisani granični prelaz za međunarodni putni saobraćaj.

“To za nas nije tako jednostavna i tako laka stvar, ne zbog političkih razloga, već zbog toga što morate da plaćate svakoga dana ljude koji će da rade, to su nam uvećani troškovi, a gledamo da troškove smanjujemo, ali nemojte da brinete I taj posao ćemo da završimo”, rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter