Izvor: Happy BSC
17.02.2021 u 03:01
0

ON NIJE RAVNODUŠAN, UOPŠTE! Tanja provalila sve!

Tanja je u Tajnoj sobi. 

Komentariše Milijanin i Ivanov „Parograf“. 

VESTI DANA

VANREDNO OBRAĆANJE PREMIJERKE SRBIJE: Bezočna laž koja srozava imidž Srbije! Laž oko nečega od čega ZAVISE ŽIVOTI LJUDI! (VIDEO)

U ŠVAJCARSKOJ UBIJENA SRPKINJA, PA UHAPŠEN SRBIN! Sumnja se da je dvogodišnje dete zatečeno sa mrtvom majkom!

KORONA CIFRE: Najviše novih slučajeva u Beogradu, slede Novi Sad i Niš

NOVAK IZBACIO ZVEREVA ZA POLUFINALE MELBURNA: Preživeo sam posle velike borbe

– Meni je njihova priča simpatična kao posmatraču koji ih gleda uživo. Milijana se sasvim posvetila Ivanu na sve moguće načine i kao drugarica i kao sestra i kao medicinska sestra i kao partnerka. Brižna je, nežna, pažljiva. Puna je najiskrenije ljubavi. Predivno je to da se gleda. Ivan nije ravnodušan i brani se. Nekada joj odgovori na nežnost, nekada je uvredi iz nemoći. Plaši se nje i svega u šta bi mogao da se upetlja sa njom. Plaši se za svoj brak, za Marinu. On ne želi da izgubi Marinu i decu. Ljubav mu je svetinja. Pokušava da se izmigolji i da slaže da se ne dešava ništa. Mi živimo sa njima i jasno nam je sve. Možda može da slaže nekoga, ali ne i nas ovde. Trebalo bi da malo popusti i da uživa u tome. Da nema Marine i porodicu on bi bio sa Milijanom. On bi trebalo da kaže iskreno da mu se ona sviđa. Znamo da ne bi razmišljao ni jednog trenutka. Kod njega se sve to vidi i prepoznaje-rekla je Tanja. 

PROČITAJTE JOŠ

OD AUTOBUSA – KUĆA Pogledajte kako je mladi par uredio sebi porodični dom (GALERIJA)

BRNABIĆ O KURTIJU: Njegove izjave ne iznenađuju, ali su za žaljenje

SVE ZA OBNOVU NOTR DAMA: Francuska traži 200 godina stare hrastove

Ostanite uz HappyBSC portal! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter