Izvor: Tanjug
25.02.2021 u 14:51
0

NAPETO! Krivokapić ne dolazi u Tuzi: „Ovo je neodgovorno! Premijer ne drži reč“

Predsednik Opštine Tuzi Nik Ðeljošaj saopštio je danas da premijer Zdravko Krivokapić neće doći u tu opštinu.

UDARNI ČETVRTAK

ISPOVEST TESLINOG ROĐAKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Genije je bio samo SRBIN, a ovako su ustaše ubijale njegove najmilije (VIDEO)

POTRESNO SVEDOČENJE PREŽIVELOG IZ JASENOVCA Ustaše su majku tukli, a deci pretili klanjem (VIDEO)

OD DANAS POSKUPLJUJU PUTARINE! Vozači, ovo je novi cenovnik

KRIZNI ŠTAB ZABRINUT, POOŠTRAVANJE MERA IZVESNO: Predlog je da rade samo neke prodavnice, apoteke i benzinske stanice!

MILAN SE ZAIGRAO Pogledajte kako rosoneri slave pred revanš sa Zvezdom (VIDEO)

Ðeljošaj je, kako prenose podgoričke Vijesti, rekao da ga je o tome obavestio sam Krivokapić, te da mu, kako navodi, nije ostavio prostora da kaže bilo šta.

„Nije objasnio. Ovo je neodgovorno ponašanje. Odgovornije ćemo se odnositi od njega, poštujemo zakon o lokalnoj samoupravi. Hteli smo da ih sačekamo i nađemo kompromis na svačije zadovoljstvo. Umesto da je ministar poljorivrede tu mi imamo ovo… Svaki komentar je suvišan, trebalo bi da premijer drži reč“, rekao je Ðeljošaj.

Apelovao na premijera i potpredsednika vlade Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića da dođu u Tuzi, a do tada je kao sledeće korake lokalne vlasti naveo poštovanje mera i rad na suzbijanju epidemije.

Ðeljošaj je kazao da ima informaciju da će odluka o epidemiološkim merama u Tuzima biti promenjena i dodao da nema informaciju o nalogu za njegovo hapšenje.

Podgoričke Vijesti prenose da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao da Specijalno državno tužilaštvo nema osnova da postupa u slučaju „pobune“ u Tuzima, ali je pozvao građane da poštuju zakone, primetivši da je „na sličan način počeo rat u nekadašnjoj Jugoslaviji“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter