Izvor: Blic
26.11.2021 u 16:07
0

POČEO DEJVIS KUP: Srpski teniseri kreću u pohod na trofej

Srpski teniseri će danas na Dejvis Kupu odigrati prvi meč protiv Austrije i time preći prvi korak ka osvajanju novog Dejvis Kup trofeja. 

Prvi na teren će izaći Dušan Lajović koji će igrati protiv Džeralda Melcera. Novak Đoković je predvodnik srpskog tima. 

Ostaje da se vidi ko će uz Đokovića igrati u singlu prvog dana, a odluku će doneti selektor Viktor Troicki.

– Novak nam se pridružio poslednji, ali je već tri dana trenirao u sjajnim uslovima. Motivisan je kao i uvek kad igra za reprezentaciju, čak možda i više nego uobičajeno. Očekujemo od njega da pomognemo i donese Srbiji željene bodove – rekao je Troicki uoči početka takmičenja.

Pored Novaka Đokovića srpski tim u Insbruku čine i Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

Olakšavajuća okolnost po „orlove“ je što će Austrijanci na ovom turniru nastupati bez prve zvezde Dominika Tima, ali jasno je da bi Srbija bila favorit u ovom duelu čak i da je on spreman za nastup. Takođe u Austrija ne može da računa ni na Sebastiana Ofnera koji se oporavlja od povrede.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter