Izvor: HappyBSC
19.12.2022 u 20:05
0

PUKOVNIK ŠPANOVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Bahmut je najkraći put i koridor prema Krimu, zauzimanjem bi konačno bila završena operacija oslobađanja kompletne Luganske i Donjecke Narodne Republike!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova, toku specijalne vojne operacije, ali Bahmutu koji je ključna tačka sukoba.

Prof. dr Uroš Šuvaković u emisiji „AKTUELNOSTI“: Rusija je mogla da bude na meti i sasvim je razumljivo da Putin to nije mogao da dozvoli!

Povodom ovim važnih tematika koje okupiraju svetsku javnost, svoj stručni sud pored pukovika Mirčete Jovanovića i  prof. doktora Luka Kastratovića – generala, mišljenje je izneo i pukovnik Miroslav Španović koji se tokom medijskog istupanja bazirao na izglede ofanziva tokom ove zime, ali zatišja koji bi mogao da eskalira, kako kaže, mnogo većim napadima.

 

–  U ukrajini se vodi građanski rat, kako ne bismo govorili o nekim drugim nagađanjima i pričama da li je u pitanju agresija ili nije, tamo se zvanično vodi građanski rat između zapadne Ukrajine, gde su pretežno katolici i oni koji su naklonjeni zapadnoj strukturi. Njih pomaže Nato pakt, ali i istoka, Donbaska republika, Narodna Republika Luganska, Zaporoški i Hersonski deo. Trenutno je zatišje, ovo sada lični na oko kako kažu „generala blato“ jer za ukrajinsku zemlju za koji se zna da je daleko najkvalitetnijih zemalja na svetu ima humusa oko metar i po dubine, kod nas u Vojvodini je samo 25 do 30 cm. Kod njih čak ni tenkovi ne mogu da prođu, trenutno je prema svim podacima zatišje, sem tamo oko Bahmuta gde se vode žestoke borbe, međutim to su više pešadijski udari, pre toga artiljerijske pripreme, od svim mogućih artiljerijskih sredstava koji se koriste. Da li su to raketni udari, artiljerijskih udari. Očigledno da se nešto mnogo ozbiljnije i veće sprema – istakao je, pa se osvrnuo i na važnost Bahmuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bahmut je najkraći put i koridor prema Krimu. Zauzimanjem Bahmuta bi konačno bila završena operacija oslobađanja kompletne Luganske Narodne Republike i Donjecke Narodne Republike, ali i utvrđivanja položaja. To bio bio prvi deo te specijalne vojne operacije koju su Rusi preuzeli – objasnio je veoma koncizno pukovnik Španović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter