Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 08:58
0

ODJEKNULA SERIJA EKSPLOZIJA: Ruske snage gađale Harkov

Terehov je naveo da je na meti bila infrastruktura i da se preciziraju informacije o povređenima i šteti.

U Harkovu je jutros odjeknula serija eksplozija, a gradonačelnik Igor Terehov saopštio je da su ruske snage gađale industrijsku zonu sa četiri rakete S-300.

Terehov je naveo da je na meti bila infrastruktura i da se preciziraju informacije o povređenima i šteti, prenosi Unian.

ODJEKNULE EKSPLOZIJE U KIJEVU: Izbio požar na infrastrukturnom objektu

Načelnik Harkovske oblasne vojne uprave Oleg Sinegubov takođe je potvrdio da su ruske snage gađale Harkov.

Lokalni mediji prenose da se posle ekplozija vidi stub crnog gustog dima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Korisnici Telegrama napisali su na toj mreži da su odmah nakon eksplozija u gradu počeli problemi sa strujom i da je metro prestao da radi.

Prethodno su ukrajinski mediji preneli da su se eksplozije čule u Kijevu. U više oblasti Ukrajine jutros je objavljena vazdušna opasnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter