Izvor: KURIR/BLIC/informer
17.01.2023 u 18:25
0

SVE ŽENE KEBINOG SINA! VOLI SAMO USPEŠNE I POZNATE: Glumicu ostavio zbog Severine, NJU zbog p*rno snimka, a njoj bio čovek života

Igor Kojić ima novu ljubav - zaljubio se u našu glumicu Teodoru Bjelicu sa kojom je u decembru počeo da se zabavlja. Njih dvoje trenutno uživaju na Kopaoniku, a odale su ih identične fotografije sa naše planine.

Bivši fudbaler se 2021. godine razveo od pevačice Severine, a javnost je gotovo zaboravila da je pre njih takođe voleo lepotice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Igor je bio u ljubavnoj vezi sa glumicom Katarinom Radivojević koju je ostavio kada je upoznao Severinu, a nedugo zatim se i oženio 2015. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Kojić je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Žeželj. Njihova romansa je završena pošto je na internetu procurio voditeljkin porno snimak.

Bivši fudbaler je dovođen i u vezi i sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou Farma. Naime, Irena je na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin „čovek njenog života“.

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter