Izvor: Tanjug
05.12.2021 u 09:12
0

Rukometašice Srbije protiv Kameruna za drugu pobedu na SP

Ženska rukometna reprezenatcija Srbije vececras od 20.30 sati igra protiv Kamerun drugi meč grupne faze na Svetskom prevnstvu u španskoj Liriji.

Izabranice Uroša Bregera na startu takmčenja u grupi B pobedile su Poljsku (25:21), dok je afrička selekcija izgubila od Rusije (40:18).

-Ekipa Kameruna možda izgleda kao autsajder, ali su u prvom poluvremenu dobro namučile kvalitetnu ekipu Rusije. Naš zadatak je da ih shvatimo ozbiljno od prvog sekunda, da odigramo dobro u odbrani i da pokušamo da postignemo neke lake golove. Kamerun nije neka velesila svetskog rukometa, ali moramo da uđemo u utakmicu bez potcenjivanja.

Cilj rukometašica Srbije je da u večerašnjoj utakmici dođu do još jedne pobede.

-To se očekuje od nas, a ja želim da utakmicu počenemo na isti način kako smo počeli protiv Poljske. Želeo bih da tako igramo i dalje, baš ozbiljno i da u napadu nađemo još neka lakša rešenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter