Izvor: Tanjug
20.01.2023 u 19:14
0

Bez odluke o slanju „Leoparda 2“ Ukrajini: Poljski ministar odbrane Mariuš Blaščak ipak veruje da će biti dogovora!

Ministri odbrane, vojni predstavnici članica NATO i drugih zemalja saveznica danas nisu doneli odluku o slanju tenkova "Leopard 2" u Ukrajinu, izjavio je poljski ministar odbrane Mariuš Blaščak.

Blaščak je, međutim, izrazio optimizam da će dogovor ipak biti postignut jer su se ministri odbrane 15 zemalja sastali na marginama današnje konferencije u nemačkoj vojnoj bazi Ramštajn da bi razgovarali o toj temi, preneo je Rojters.

PUTIN NAPADA IZ TRI PRAVCA: Savetnik Zelenskog otkrio odakle očekuju rusku ofanzivu

Blaščak je novinarima rekao da je uveren da će se razgovori završiti uspešno. Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je danas u Madridu da su pojedine evropske zemlje spremne da pošalju teške tenkove Ukrajini i izrazio je očekivanje da će odluka o tome biti doneta danas na sastanku ministara odbrane u Ramštajnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter