Izvor: KURIR/BLIC
09.03.2023 u 08:11
0

„NISTE ROĐENE DA BUDETE SLUŠKINJE, DOK U VAMA BUKTI OČAJ“: Ana Bekuta se obratila ženama, poslala jasnu i snažnu poruku (FOTO)

Pevačica Ana Bekuta često se na svom Instagram profilu oglašava kada su društvene teme u pitanju.

Ona je ovoga puta čestitala svim ženama 8. mart i poslala jasnu i snažnu poruku.

– Devojčice, devojke, žene – borite se svaki dan za svoja prava, za svoj dinar, za svoje mesto i za prostor koji vam pripada. Svaki dan se setite svojih pobeda, svaki dan se setite šta ste preživele, svaki dan se setite svojih malih trijumfa i svojih velikih uspeha. Niste rođene da budete sluškinje, da ćutite dok u vama bukti očaj, da se pokoravate i poginjete glavu. Na kraju svakog tog dana se doterajte, najlepše ste na svetu zbog svega što nosite u sebi. Srećan nam jedan od 365 naših dana u godini – napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

Pevačica Ana Bekuta svuda je isticala da je političar Milutin Mrkonjić, koji je preminuo u novembru 2021. godine, bio njena najveća ljubav.Međutim, malo ko zna da je Ana pre Mrke bila u braku sa muzičarem Predragom Vidovićem, nakon čega je doživela pravu dramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter