Izvor: BSC HAPPY
30.03.2023 u 18:11
0

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE na „Marakanu“! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova dočekati novosadsku Mladost na Marakani, a karte za meč su u prodaji.

Šampion Srbije pozvao je navijače da dođu na „Marakanu“, a to je uradio i poznati glumac Stevan Piale koji je u spotu pokazao da nema ništa bitnije od Zvezde.

Stevan dobija poziv za ulogu na filmu, ali je kasting zakazan baš kada Zvezda igra protiv Mladosti, te je on odlučio da se zahvali na pozivu, jer je jasno gde će biti 1. aprila od 18 časova – na „Marakani“.

Već danas možete onlajn da obezbedite vašu ulaznicu putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html, dok će blagajne raditi u petak i subotu od 10 do 18 časova. Cene karata su: Sever – 300 dinara, Istok – 400 dinara, Zapad – 500 dinara, Tribina Siniša Mihajlović – 1000 dinara, Vip 1 i 2 – 2000 dinara, Vip Galerija – 3000 dinara

U subotu navijače čekaju i nagredne igre, jedna tiče najlepšeg plakata gde će pobednik imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima, a druga je besplatno mesto na Zvezdinom kampu, koji će se održati u Beogradu tokom leta. Takođe, biće besplatan ulaz za decu do 12 godina starosti.

– U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda – Mladost će biti besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Kapije Marakane za mlade zvezdaše će biti otvorene na sektoru Šest na zapadnoj i sektoru 15 na istočnoj tribini – navedeno je iz Crvene zvezde.

SRAMNA PRESUDA! Evo kako je UEFA kaznila PSV za NAPAD HULIGANA na Marka Dmitrovića!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter