Izvor: ALO
26.12.2021 u 09:23
0

POZNATE DAME POMAŽU „SIGURNOJ KUĆI“! Ceca, Milica Pavlović, Sofija Milošević, Dijana Janković i Danijela Dimitrovska na ovaj način učestvuju u akciji!

Poznate dame donirale svoje omiljene toalete, čija je početna cena na licitaciji 5.000 dinara.

Alo Media System i Udruženje ,,Asocijacija mama Srbije“ pokrenuli su zajednički projekat za pomoć majkama kojima je ona najpotrebnija. U plemenitoj misiji učestvovale su poznate dame s domaće javne scene, a pridružile su se projektu donacijom svoje odeće, koja će biti prodata na licitaciji, a novac će biti preusmeren Sigurnoj kući u Beogradu.

Praznici su doba ljubavi, darivanja, dani kada se podsećamo na ono što nam je najvažnije u životu, ali za neke je ovo period velike tuge i podsetnik na sve što im fali. Upravo je tada važno da pokažemo solidarnost, podršku, pružimo ruku i pomognemo, a koliko god zvučalo kao fraza – primamo samo ono što smo dali.

– Inicijativa koju smo pokrenuli ima samo samo jedan cilj – da vrati osmeh na lica majki koja su predugo bile pod velom tuge. Divne dame iz javnog života su nam u tome pomogle, doniravši svoju odeću koja će preko aukcije pružiti pomoć i podršku ženama u Sigurnoj kući onda kada im je najpotrebnije – kažu iz Udruženja ,,Asocijacija mama Srbije“.

Haljine Milice Pavlović, Svetlane Raznatović Cece, Sofije Milošević, Danijele Dimitrovske i Dijane Janković biće na aukciji od ponedeljka 26. 12. do 4. januara, kada će biti prosleđene osobama koje za njih ponude najviše.

Početna cena za svaku haljinu je 5.000 dinara, a u njima će oni koji ponude najviše uživati bilo tako što će ih nositi ili tako što će ih čuvati za uspomenu jer su pripadale omiljenoj zvezdi.

Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević kaže je svaka pomoć važna i da kroz njihov sistem u Beogradu godišnje prođe oko 130 žena i isto toliko dece.

Tužne priče i tragične sudbine koje bi kod mnogih izazvale očaj i rezigniranost Vesni i ostalim članovima tima daju dodatnu energiju da pomognu u tome da se životne nepravde isprave. Kako Vesna objašnjava, ulažu mnogo ljubavi i pažnje da se žene i deca smeštena kod njih osete kao da su u svom domu u kojem provode praznike. 

– S obzirom na to da su praznici doba darivanja, iščekivanja i nadanja u bolje sutra, trudimo se da ženama i deci za novogodišnje i božićne praznike pružimo toplinu i sigurnost doma i mogućnost da se osete sigurno i zaštićeno. Praznici u sigurnim kućama se dočekuju s puno euforije, osmeha i pažnje koju nesebično pružamo svima, jer se tada svi osećamo kao jedna velika porodica – kaže Vesna, i dodaje da su tu, naravno, i jelke i svi ostali nezaobilazni praznični ukrasi, ističe ona.

Krug pomoći i podrške važan je u životima svih nas. A pomoć je uvek potrebna, svedoči Vesna.

– Ovakve akcije su nam jako važne i bitno je da se ponavljaju zarad onih kojima je pomoć najpotrebnija. Uz to, bitno je da ova tema postane društveno prihvatljivija, da se o njoj više priča – zaključuje Vesna.

 Aukcija preko Instagrama.

Licitacija za haljine kreće od ponedeljka 26. 12. i traje do 4. januara, a svi oni koji zaprate ili već prate Alo! nalog na Instagramu mogu da učestvuju.

Početna cena svake haljine je 5.000 dinara i pozivamo vas da se u velikom broju pridružite aukciji da bismo svi zajedno pomogli Sigurnoj ženskoj kući.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar