Izvor: Novosti
26.12.2021 u 19:15
0

ULCINJ: Građani posle šest dana dobili vodu

Građani Ulcinja konačno su za vikend dobili vodu nakon što su im slavine bile suve šest dana, a uzrok je havarija na glavnom cevovodu, zbog čega je oko 5.000 građana više nego ogorčeni i traže ostavke odgovornih, prenose mediji. 

Odgovornost Opština Ulcinj prebacuje na „Vodovod i kanalizacija“, iz ovog preduzeća odovornost adresiraju na lokalnu upravu.

Pokrenuta je i istraga. 

U policiji u svojstvu građana izjave su dali su čelnici Opštine, izvođači radova i direktor JP „Vodovod i kanalizacija“ zbog havarije koja se dogodila tokom obavljanja radova na glavnom cevovodu u Ulcinju. 

Direktor Vodovoda Arijan Ljamović je potvrdio da od ponedeljka vode nema u više ulcinjskih naselja, zbog probijanja glavne cevi, do čega je došlo usled izmeštanja glavnog cevovoda , a radove je izvodila firma “Hipering” iz Podgorice.. 

Iz Vodovoda kažu da je kriva Opština, koja je naručilac posla, a iz Opštine kažu da je Vodovod po difoltu nadzorni organ, pored licenciranog nadzornog organa – “Oliver ing” iz Budve. 

Predsednik Opštine Aleksandar Dabović rekao je da je dodatno otežavajuća okolnost i to što ne postoji katastar podzemnih instalacija. 

Odgovornost što je veliki broj ulcinjskih naselja bio bez vode za sada ne želi niko da preuzme. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter