Izvor: Happy BSC
31.12.2021 u 09:46
0

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: U Srbiji su epidemiološke mere bile malo slobodnije, ali i to je smetalo našem narodu jer MI NISMO NAVIKLI NI NA KAKVE OKOVE

Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije, bio je gost novogodišnjeg jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. U veseloj atmosveri, pored pesme i muzike, Dačić je sumirao utiske Skupštine u protekloj godini, ali i objasnio mentalitet srpskog naroda u doba pandemije.

-Skupština je završila redovno zasedanje. Usvojili smo 191 zakon i 105 ili 106 drugih tačaka, tako da sam ja zadovoljan. Usvojili smo Ustavne amandmane, međustranački dijalog. Govorim o Skupštini, to je moj posao koji sada radim, ali da ove dane sada posvetimo malo i radovanju. Mi ne pričamo afirmativno sami o sebi, treba isticati to. Ne bi bio izglasan od strane Evropskog saveta otvaranje klastera 4 da nije Skupština donela Ustavne amandmane, jer oni su ključno doprineli. To je bio ključni preduslov za dalji nastavak Evropskih integracija. Pošto sutra ulazimo u 2022.godinu, meni će biti 30 godina kako sam poslanik neprekidno u svakom sazivu, rekao je ivica Dačić.

-Voleo bih kada bi ljudi više vremena posvećivali pesmi i tako nekim lepim dešavanjima, imali bi manje vremena za “siktanje“  i mržnju. Bitno je to mentalno i psihičko zdravlje naroda. Kod nas su mere bile malo slobodnije i liberalnije nego u svetu, ali i to je smetalo našem narodu jer mi nismo navikli ni na kakve okove, objasnio je.

-Zaista želim da nam u sledećoj godini, da novinari imaju taj problem da imaju što manje posla sa negativnim vestima. Da se pre svega normalizuje situacija vezana za zdravlje – normalan čovek ima nekoliko strahova, prvi je strah za život, strah za zdravlje, da li će biti rata, da li će biti bolesti, da li će biti gubitka radnog mesta, odnosno strah za koricu hleba, i strah da ne odu deca u inostranstvo, jer to roditelje mnogo pogađa. Zato želim svima puno zdravlja, da sačuvamo mir, da radimo svi zajedno na izgradnji jedne bolje Srbije i jake Srbije, jer će to biti dobro za sve, poželeo je Dačić narodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar