Izvor: tanjug
31.12.2021 u 12:43
0

ČAČAK: U bolnici 23 pacijenta, jedna osoba preminula

 Tokom prethodnog dana u čačanskoj bolnici od posledica kovid infekcije umrla je jedna osoba.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice hospitalizovano je 23 pacijenata, a u respiratornom centru smešteno je sedam teže obolelih, od kojih je jedan pacijent priključen na respirator.

U Čačku je registrovano 22 novozaraženih, u Gornjem Milanovcu 11, u Lučanima jedan, a u Ivanjici tri. U Moravičkom okrugu ukupno 37 pozitivnih nalaza od 425 uzoraka.

Tokom jučerašnjeg dana vakcinisano je 87 lica, od toga je njih 12 vakcinisano prvom dozom, 17 je revakcinisano, dok je 58 primilo treću dozu vakcine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter