Izvor: Tanjug
31.12.2021 u 16:15
0

NOVA GODINA POČINJE SUNČANA: 1. januara temperatura do 16 stepeni

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da nas 1. dana 2022. godine očekuje sunčano vreme s jutarnjim temperaturama od 1 do 7 stepeni, dok će najviša dnevna biti od 12 do 16 stepeni.

Kako je saopšteno, tokom jutra na zapadu i jugozapadu mestimično će biti magle.

U Beogradu će 1. januara ujutru na širem području grada biti kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 7 °C, najviša dnevna oko 14 °C.

Kako saopštava RHMZ, od nedelje do utorka nas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka (u većini mesta od 11 do 16 °C).

U utorak uvece na severu jače naoblačenje s kišom, koje će se u sredu proširiti na celu zemlju, a u toku noci u zapadnim, centralnim i juznim krajevima uz pad temperature preći u sneg uz stvaranje pokrivaca, pre svega u brdsko-planinskim predelima.

Od petka hladnije, uglavnom suvo sa slabim, ponegde i umerenim jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom u granicama proseka ( od 1 do 5 °).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter