Izvor: Alo.rs
14.06.2023 u 07:20
0

RAZGOVOR O KiM: Predsednik Vučić danas sa predstavnicima zemalja Kvinte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sasataće se danas sa predstavnicima zemalja Kvinte sa kojima će razgovarati o situaciji na severu Kosova.

Kako je saopšteno njegovog kabineta, Vučić će se sa predstavnicima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji sastati u 9 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Ambasadori Kvinte juce su održali sasatanak sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, a tokom dana došlo je do novih tenzija u severnoj Mitrovici, gde je kosovska policija uhapsila Srbina Miluna Milenkovića-Luneta.

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Borio sam se i boriću se za našu Srbiju“ (VIDEO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je naveo i da je predsednik Vučić tokom jucerašnjeg dana više puta razgovarao sa evropskim emisarom za dijalog Miroslavom Lajčakom, ali i brojnim međunarodnim zvaničnicima „kako bi izvršili pritisak na Kurtija i urazumili ga“.

Petković je najavio i da danas u Beograd dolazi komandant Kfor sa kojim će razgovarati predsednik Vučić i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter