Izvor: Tanjug
07.01.2022 u 14:22
0

Evroliga skraćuje karantin za igrače u slučaju korone

 Čelnici Evrolige doneli su novi protokol u slučaju koronavirusa u klubovima koji igraju u ovom takmičenju, pa će tako umesto 14 dana karantina, vakcinisani igrači u izolaciji provesti sedam, a nevakcinisani 10 dana i moći će da ga napuste uz negativan test.

Igrači, treneri i sudije će imati testiranje na koronu tri dana pred svaki meč (dva dana za timove koji su domaćini), bez izuzetaka za vakcinisane osobe ili za one koji su ranije preležali kovid.

Evroliga želi da smanji broj odloženih utakmica i da na bezbedan način skrati vreme boravka u karantinu.

Ove nedelje je zbog koronavirusa odloženo celo 19. kolo takmičenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter