Izvor:
14.09.2023 u 21:00
1

TIJANA BOŠKOVIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U KINI: Policajac je zgrabio za ruku, ona se u neverici istrgla VIDEO

ijana Bošković se nalazi u Kini gde će sa reprezentacijom Srbije igrati na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre, a nakon jednog treninga došlo je do velikog skandala. Naime, brojni navijači koji su se našli na tribinama želeli su da pozdrave Tijanu i dobiju poneki autogram, što je jedna od najboljih odbojkašica na svetu želela da ispuni.

Real se oglasio nakon nezamislivog skandala, otkriveno ko je osumnjičen za silovanje maloletnice

Nakon par trenutaka jedan policajac je uhvatio prvu zvezdu reprezentacije Srbije kako bi je odveo sa terena što je izazvalo burnu reakciju naše odbojkašice koja je policajca prvo pogledala u neverici, a potom istrgla ruku.

Srećom, situacija se ubrzo smirila, ona je prišla navijačima i podelila autograme nakon čega je bez problema napustila teren.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TIJANA BOŠKOVIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U KINI: Policajac je zgrabio za ruku, ona se u neverici istrgla VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter