Izvor: HappyBSC
30.01.2022 u 07:14
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30.JANUAR: Promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 13C

 Kako saopštava Republički hidrometeorološki zavod u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, mestimično sa slabim kratkotrajnim padavinama, u nižim predelima s kišom, a na planinama sa snegom.

Ujutru će duvati slab i umeren jugozapadni vetar koji će tokom prepodneva najpre na severu biti u skretanju na severozapadni i pojačanju, pa će posle podne u Vojvodini i istočnoj Srbiji dostizati i olujne udare.

Minimalna temperatura od -7 na jugu do 1 na severu, najviša dnevna od 6 do 13 stepeni. 

U Beogradu posle oblačnog jutra, tokom dana promenljivo oblačno i toplije, sredinom dana sa slabom kratkotrajnom kišom.

Ujutru će duvati slab i umeren jugozapadni vetar koji će tokom prepodneva biti u skretanju na severozapadni i pojačanju na umeren i jak.

Minimalna temperatura oko 1, najvisa dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji u ponedeljak ujutro i pre podne pretežno sunčano i toplo, posle podne naoblačenje, uveče kiša, na planinama sneg.

Tokom noći ka utorku sa padom temperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima. Zatim oblačno i hladnije.

U utorak, sredu i četvrtak mestimično sa snegom uz stvaranje ili povećanje visine snežnog pokrivača, naročito u utorak na jugozapadu i jugu zemlje.

Na severu se očekuju mešovite padavine, kiša, susnežica i sneg.

Zatim do subote suvo, a u nedelju se očekuje novo naoblačenje sa kišom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter