Izvor: Tanjug
24.06.2020 u 21:19
0

U CRNOJ GORI JOŠ 6 POZITIVNIH NA KOVID-19! Svi iz Rožaja, a evo i gde su se zarazili!

Još šest osoba, svi iz Rožaja, zaraženo je korona virusom, čime je broj aktivnih slucajeva infekcije u Crnoj Gori porastao na 65, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

PROČITAJTE JOŠ

TURISTIČKE AGENCIJE PRELOMILE: ČARTERI SA SRPSKIM TURISTIMA IPAK KREĆU 1. JULA

Dr Kisić-Tepavčević: Ovo je DRUGI PIK PRVOG TALASA, VIRUS NIKAD NIJE PRESTAO DA CIRKULIŠE

HAOS U BUDVI: POLICIJA BACILA SUZAVAC u salu gde su DECA IGRALA KOŠARKU (VIDEO)

HVALA PRIJATELJU! Putin ispred Kremlja ispratio Vučića (FOTO)

– Od jutrošnjeg preseka laboratorije IJZCG završile su analizu 57 uzoraka,od kojih je šest bilo pozitivno na novi koronavirus. Svi novopozitivni su iz Rožaja. Pet su kontakti ranije obolelih dok se šesti može povezati sa boravkom u BiH – navode iz Instituta.

SAZNAJTE I OVO

TAČI OPTUŽEN ZA RATNE ZLOČINE

DETALJI OPTUŽNICE PROTIV TAČIJA I VESELIJA: ODGOVORNI ZA 100 UBISTAVA!

TAČI OBAVESTIO GRENELA DA NE DOLAZI U VAŠINGTON!

PRONAĐENO TELO U RECI STUDENICI: POPLAVA JE UBILA BAKU CMILJKU!

Četiri pacijenta koja se u KC CG leče od Kovida-19 stabilno su, a jedna osoba priključena je na respirator, navodi RTCG.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter