Izvor: 24sedam.rs
24.10.2023 u 22:37
0

SKANDAL U MAKEDONIJI: Pevačica Elena Risteska je napadnuta u Skoplju

Elenu je u noćnom klubu napala bivša žena njenog sadašnjeg supruga

Policija radi na rasvetljavanju slučaja
Pevačica Elena Risteska je napadnuta u Skoplju, kako pišu tamošnji mediji.

Incident se, navodno, desio dva sata iza ponoći, a sve se dogodilo u jednom noćnom klubu. Kako se dalje ističe, radi se na prikupljanju dokaza, a navodno iza svega stoji bivša supruga Eleninog sadašnjeg muža.
Pevačica se o svemu i oglasila.

– Želim da obavestim javnost i medije u vezi sa napisima vezanim za moje ime. Tačno je da sam napadnuta i da je podneta krivična prijava. Očekujem da policija odradi svoj deo posla i razreši slučaj. Očekujem podršku od svih vas jer za ovu situaciju nisam dala povod. Ne sekirajte se, dobro sam i pozdravljam sve vas koji mi dajete podršku – napisala je ona i dodala:
– Posle 21 godine karijere, građenja mog imena i renomea na pristojan i neskandalozan način, mislim da ovako nešto nisam zaslužila, da se moje ime provlači u takvom kontekstu. I pored svega, nastavljam da pevam za svoje fanove.

Kako je Elena i napisala, policija radi na rasvetljavanju slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter