Izvor: Happy BSC
10.02.2022 u 09:25
0

NEZAKONITO, ALI URNEBESNO! Šta biste sve uradili da pronađete PARKING MESTO u Beogradu?! (FOTO)

Koliko je teško, i koliko je vremena potrebno da se pronađe parking mesto u Beogradu, znaju svi vozači koji su se bar jednom našli u ovom gradu. Obično potraga traje na desetine minuta, a mesta i dalje „ni za lek“.

Sve više meštana kupuje što manji gradski automobil baš iz pomenutog razloga. Tako se jedan smart snašao u pronalasku parkinga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se vidi na fotografiji, mesta za parking ostalo je svega nekoliko santimetara, ali je vozač smarta rešio da više od polovine automobila „uvuče“ kod bandere na trotoar. Da situacija bude još dramatičnija, po oznaci na automobilu – vidi se da je reč o vozaču početniku. Zaista treba imati umeća za ovu akrobaciju parkiranja, ali kao početnik, treba više pažnje obratiti ipak na zakonito parkiranje.

Urnebesna fotografija postala je viralna na društvenim mrežama, iako je ovakvo ponašanje u saobraćaju nezakonito.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter