Izvor: HAPPY BSC
11.02.2022 u 22:31
0

NAVIJAČKE STRASTI TRAJU DECENIJAMA! Vučić otvoreno o smeni trenera u VK Crvena zvezda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Prvoj televiziji rekao je šta misli o dešavanju u VK Crvena zvezda gde su navijači krivi što je taj klub ostao bez trenera.

Predsednik je u emisiji govorio i poslednjim dešavanjima u srpskom sportu, konkretno o „slučaju Mirko Vičević“ koga su navijači Crvene zvezde „dočekali“ transparentom „Hrvat, Šiprar, Balija, nije moja bratija“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Što se tiče navijačkih stvari to traje decenijama. Imali ste velika previranja kada je dolazio Prosinečki. Zvezda se trudila da sa prostora vivše SFRJ nema ljude druge nacionalnosti. Neko će raći da je to uticaj tajne policije, pričam o prošlosti i nečemu što se zbivalo pre 40 ili 50 godina – rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter