Izvor: SD
09.11.2023 u 11:56
0

OVAKO IZGLEDA BITI SAMOHRANI RODITELJ, ČAK I U BRAKU: „Upravo zbog ove scene žene ostavljaju muževe!“VIDEO

Snimak žene u restoranu u čijem krilu sede tri ćerke, dok njen suprug opušteno uživa u obroku, pokrenuo je pravu debatu na društvenim mrežama.

Mnogi su mišljenja da veza koja traje dugo godina i koja je krunisana brakom i decom ipak nije garancija dugovečnog i srećnog bračnog života. Često se kako na društvenim mrežama, tako i u medijima može videti jedan roditelj koji sve obaveze oko dece preuzima na sebe, dok drugi samo figurira u tom odnosu. 
Majka je najčešće ona osoba koja drži sve konce u svojim rukama i koja brine o celom domu, deci, ali i suprugu.

Snimak koje je osvanuo na društvenim mrežama i koji je pregledan milionima puta je iz jednog restorana u koji je došla petočlana porodica. Na jednoj strani je majka u čijem naručju se nalazi čak troje dece, tačnije tri ćerke. Dve mlađe ćerke sede u krilu ove žene, dok nastarija devojčica stoji pored mame, a upravo je ona ta koju mama hrani.

Ovaj bračni par se nalazi u nekom restoranu brze hrane, budući da mama pokušava da sve tri devojčice koje su očigledno uznemirene, nahrani, a pored ove žene sasvim smireno sedi njen suprug i otac devojčica. On kao da ili uopšte ne reaguje na scenu koja se odvija tik do njega ili deluje kao da je oguglao i da je to najtipičnija svakodnevnica. Tata se u najboljem slučaju ponaša kao da ta žena pored njega nije njegova supruga, niti su te devojčice njegove ćerke. On je zaokupljen svojim mislima, dok opušteno gleda u telefon i degustira pomfrit.

– Ovo je nešto o čemu definitivno ne pričamo dovoljno. Postoje milioni žena koje su u braku, a ponašaju se kao da su samohrane majke. Ove žene su samohrani roditelji, iako su u braku – piše u opisu snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JayDee Milo (@jaydee_milo)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter