Izvor: Kurir.rs
11.11.2023 u 10:03
0

BEOGRAĐANKA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU POSLE VOŽNJE TAKSIJEM: „Govori mi da će sve biti u radu, I VADI PIŠTOLJ ISPOD SEDIŠTA“

Vožnje taksijem nekada sa sobom nose smešna, strašna, tužna ali i zanimljiva dešavanja koja uglavnom postanu super priče za prepričavanje. A jedna vožnja iz 2000-tih godina, ispričana od strane Beograđanke je upravo tako nešto – smešna, zanimljiva i pomalo strašna.

Beograđanka koja se na Tviteru potpisuje kao „RužnaSvakiDan“ podelila je sa drugima svoju priču iz taksija koja joj se desila još pre 20-ak godina. Kako je objasnila, misleći da je svađa sa tadašnjim dečkom bilo ono najgore što joj se desilo te noći, ubrzo se uverila da postoje i mnogo gore stvari.

„Negde tamo davnih 2000-tih u Beogradu, ja mlada napupela studentkinja (nebitno za priču ali da se pohvalim) odlučim da se posvađam sa tadašnjim dečkom u 3h ujutru i sa splava na Novom Beogradu vratim se u centar kući. Izađem ispred splava i besna uletim u prvi taksi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter