Izvor: HAPPY
15.02.2022 u 10:40
0

Kako da izbegenete loše intervencije i estetske tretmane saznajte u današnjoj emisiji „SAVETNIK“

Sve o estetskim interevencijama i tretmanima saznajte danas u 12 časova u emisiji „Savetnik“ na Happy televiziji.

Lepota kao neprolazni motiv, status i simbol moći u svim vremenima bila je cenjena, ali su se ideali izgleda lica i tela menjali kroz epohe. Danas živimo u društvu stalnih promena i brzine tako da se  standardi lepote menjaju gotovo svakodnevno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Estetska hirurgija otvorila je modernom čoveku još jedno polje delovanja – ne samo da uživa u plodovima lepote, već da je i sam kreira. Nije li to prelep dar koji smo obezbedili sebi?!

Estetsku hirurgiju doživljavamo  kao mogućnost savremenog čoveka da usavršava sebe na svim poljima, pa i  području lepote, u skladu sa merilima dobrog ukusa, a sa krajnjim ciljem podizanja samopouzdanja, stvaranja lepše slike o sebi, dobrog osećaja u svom telu i postizanja harmonije duha i tela kao neraskidive celine postojanja.

Kako da izbegenete loše intervencije i estetske tretmane saznajte u današnjoj emisiji „SAVETNIK“,  o ovoj temi govoriće naš gost, dr Miliomir Gačević-specijalista plastične,  estetske i rekonstruktivne hirurgije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter