Izvor: ALO
15.02.2022 u 21:53
0

„ZA SILIKONE SAM“: Tijana Em ovom rečenicom zapalila društvene mreže!

Ona ne krije da je sa zadovoljstvom posetila plastičnog hirurga

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tijana Milentijević, poznatija kao „Žena od sultana“ ne krije da je ugradila silikone u grudima kako bi bila zadovoljnija svojim fizičkim izgledom, a sada je su svi primetili i ožiljke koji su posledica operacije.

Naime, ona je otputovala na Zanzibar odakle se svakodnevno oglašava, a poslednjom objavom je zapalila mreže.

Tijana je pozirala u suknjici i crnom topu, koji je otkrio njene silikone, a mnogi su primetili tetovaže koje ima na telu, ali bilo je i onih koji su videli i ožiljak ispod topa.

– Jesam za silikone ukoliko žene stavljaju u granicama normale. Ni u čemu ne treba preterivati, pa ni u tome. Ne volim da vidim kada neko previše napumpa usne ili grudi. To mi je degutantno – rekla je Tijana svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter