Izvor: ALO
16.02.2022 u 15:40
0

DETALJI RASKIDA ANASTASIJE I ĐORĐA! Ovo je prava istina!

Ostali su u prijateljskim odnosima

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Već nedeljama unazad dosta se polemisalo o odnosu Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića, te se neretko spominjalo da je došlo do kraha ove velike ljubavi, koja je trajala pet godina. 

Naime, mladi par, koji je planirao i venčanje u budućnosti, a nedavno započeo i zajednički život, juče je odlučio da stavi tačku na njihov odnos.  

Do raskida je došlo zbog česte razdvojenosti usled poslovnih obaveza oba partnera, odvojenih putovanja i jer su sve manje vremena uspeli da provode zajedno i da se posvete jendo drugome. 

Anastasija i Đorđe su se međusobno dogovorili da je tako najbolje za oboje, a s obzirom na to da ne postoji treća osoba između njih, oni su se kranje prijateljski razišli i ostali u koretktnim odnosima. 

Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter