Izvor: najžena.alo
17.11.2023 u 21:27
0

HIT DŽEMPER OVE JESENI: Nosile smo ga kao klinke

Slobodno se može reći da će jesenja sezona oživeti mnoge zaboravljene trendove, poput visokih platformi, ugg čizama i pantalona niskog struka, ali prugasti džemperi su očigledno odneli pobedu.

A ako se dvoumite oko najvećeg trenda jesenje ali i zimske sezone, dobro pogledajte Instagram stranice vodećih svetskih, ali i naših modnih influenserki. Videćete da odevni komad, koji lako može da se kombinuje sa poslovnim, sportskim ali i elegantim stilom, nijedna trendseterka nije izostavila.

ZABORAVITE NA „KANDŽE“: U modi su kratki nokti

Koji god model na pruge da izaberete nećete pogrešiti, ali ako želite da ispratite trendove do kraja obavezno birajte i varijantu sa rajsferšlusom.

Trendseterke najćešće kombinuju ovaj modni komad sa svetlim i poderanim džinsom,a savršeno se uklapa i sa modelima od lažne kože, kratkim suknjama i dugim crnim čizmama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter