Izvor: Happy BSC
17.02.2022 u 13:54
0

BEOGRAD ISKLJUČUJE NOVOGODIŠNJU RASVETU: Srpsku prestonicu krasilo je preko 4000 raznih ukrasa

Grad Beograd danas iskljčuje svečano novogodišnje osvetljenje, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Podsetio je da je novogodišnje osvetljenje u Beogradu uključeno 21. novembra prošle godine i precizirao da su tokom 89 dana srpsku prestonicu ukrašavala 2.593 stubna ukrasa, 75 3D figura, 266 svetlećih zavesa i 1.640 svetlećih lančanica na ukupno 123 lokacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vesić je napomenuo da će se isključenje izvršiti danas i tokom naredne noći na prometnim saobraćajnicama kako bi se izbegle saobraćajne gužve i ometanje saobraćaja na tim lokacijama, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Kako je dodao, odmah po završenom isključenju sledi demontaža postavljene opreme, koja će trajati oko dve nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter