Izvor: Happy BSC
21.02.2022 u 20:43
0

ASTROLOG IVANA MINOVIĆ UPOZORAVA ŠTA NAS ČEKA U DANIMA PRED NAMA!

Sunce prolazi znakom Riba od 18.Februara do 20.Marta. Kretanje Sunca znakom Riba biće od posebnog značaja.Sve osobe rođene u znaku i sa podznakom Ribe mogu u ovom periodu očekivati velike i značajne promene.Biće to promene koje menjaju status života. Sunce, Jupiter i Neptun ukazuju na dobar period za uvođenje promena koje smo odlagali. 09.Marta Suncu, Jupiteru i Neptunu pridružuje se Merkur. U međuvremenu 02.Marta na 12°Riba stiže i Mlad Mesec.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naredni dani biće naročito povoljni za kreativno i umetničko stvaralaštvo. Takođe obratite pažnju na snove. One budne snove. Mogu se ostvariti. Dani pred nama biće dobri i za promene u načinu ishrane i za usvajanje novih zdravih navika. Pozitivne preokrete mogu očekivati rođeni u znaku Bika, Raka, Škorpija, Jarac, Ribe. Sunce u Ribama predstavlja vreme za ostavljanje prošlosti. Sunce u Ribama aktivira lične vednosti, pojačane emocije, bolje razumevanje, pojačana motivacija, aktiviraju se idejna rešenja kao i želje za osvajanjem suprotnog pola. Dobro vreme pred nama je i za fizičke i sportske aktivnosti. U negativnom aspektu Sunce u Ribama može doneti više pasivnosti, suvišan unos hrane, više spavanja, slabu koncentraciju, burne emotivne reakcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter