Izvor: Novosti
25.02.2022 u 10:40
0

VUČIĆ NA SVEČANOSTI: Završetak prve faze radova na izgradnji nove fabrike Nestle (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti povodom završetka prve faze radova na izgradnji nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu.

Predsednik trenutno obilazi radove i razgovara sa zaposlenima u fabrici. Srećan rad Vučić je poželeo svim prisutnima.

Zaposleni su upoznali predsednika Vučića sa trenutnom proizvodnjom. 

– Uvek bih pre kupio senf C ili majonez C nego Tomi. Bog će znati da ga proizvodi ista fabrika – našalio se predsednik. 

Iz fabrike su rekli da proizvode ukupno 6000 tona majoneza i raznih sosova godišnje.

– Pre bih kupio Začin C nego vegetu, jer kupujem domaće – kazao je predsednik, a rečeno mu je da se u ovoj fabrici proizvodi 4000 tona ovog začina godišnje. 

Posle razgovora, Vučić je krenuo u obilazak nove fabrike.

– Prvi deo izgradnje se uskoro završava, najveći radovi su oni koji se obavljaju u unutrašnjosti – naveli su iz fabrike.

Obilazeći deo fabrike koji je namenjen za proizvodnju vegan hrane, Vučić je izjavio kako moramo više voditi računa o takvim ljudima, kao i da lično nije znao da postoji puno takvih osoba koje imaju drugačiji pristup životu.

– Shvatio sam da ćemo morati da vodimo još više računa o takvim ljudima. Ja nisam znao da postoji toliko ljudi, ljudi koji to doživljavaju kao drugačiji pristup životu – kazao je Vučić.

Iz fabrike su naveli da očekuju da će radovi biti gotovi do jula.

– Izgradili smo veliki broj puteva u Srbiji a izvođači koji sad rade žure da što pre završe sa radovima kako imne bi skočile cene. Kad budemo otvorili auto-put Surčin-Beograd sad u oktobru, radnicima ove fabrike će biti mnogo lakše – nadovezao se predsednik.

Vučić je u nastavku obilaska rekao i kako je ova fabrika na idealnom mestu, kao i da je dobro što smo kao zemlja potpisali veliki broj ugovora za igradnju puteva i drugih infrastrukurnih projekata pre krize u svetu.

Ova nova fabrika je na idealnom mestu – rekao je Vučić, a zatim dodao:

– Potpisali smo bezbroj ugovora za izgradnju puteva i drugih infrastrukurnih projekata, srećom, sve pre ove krize – kazao je predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter