Izvor: Republika
09.12.2023 u 21:59
0

POTPISAN NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Cifre od kojih će vam se zavrteti u glavi

Neverovatno zvuči ova suma.

Gotovo je, desilo se, Šohei Ohtani, bejzbol igrač iz Japana, potpisao je novi ugovor sa ekipom Los Anđeles Dodžersa i to vredan 700 miliona dolara koje će zaraditi kroz narednih 10 godina, prenosi ESPN.

Šohei je prethodnih pet sezona proveo u Los Anđeles Ejndželsima, a tamo se i te kako istagao postigavši nekoliko izvanrednih rezultata.

Pre nego što je došao u SAD, ohtani je bio deo ekipe Hokaito Nipon, de je u četiri godine čak pet puta bio deo Ol-star meča, a osvojio je i i jedan šampionat Japanske serije.

Ovo je najveći ugovor u istoriji sporta, pošto je prethodni bio delo Patrika Mahomsa u NFL-u (450 miliona dolara). Takođe, Ohtani je pretekao i Majka Trouta, koji je imao prethodni najveći ugovor od 426.5 miliona dolara.

 Agent Šoheia Ohtanija upravo je potvrdio da je Ohtani potpisao desetogodišnji ugovor vredan 700 miliona dolara sa LA Dodger-ima. To je skoro 300 miliona dolara više od prethodnog rekordnog. To je ludo – objavio je Džoi Pompliano na društvenim mrežama.

Neverovatno zvuči pomenuta cifra, posebno kada se uzme u obzir da nam se od cifara koje fudbaleri zarađuju zavrti glava. A, zamislite tek Ohtanijevih 700 miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter