Izvor: Novosti
01.03.2022 u 14:06
0

CETINJSKA ZATVORENA DO 14. APRILA: Radovi na izgradnji kanalizacije u centru Zemuna

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u centralnoj zoni Zemuna, saobraćaj u Cetinjskoj ulici biće zatvoren do 14.aprila. Kako je saopšteno iz GO Zemun, kolovoz će biti zauzet i raskopan od raskrsnice sa Ulicom Senjski trg i Oračkom do Vasilija Vasilijevića.

– Izmena režima saobraćaja biće do 14.aprila i to na različitim deonicama ulice, jer se radi po fazama. Projektom izgradnje kanalizacione mreže u starom jezgru Zemuna, čiji su investitori gradski Sekretarijat za komunalne i stambene poslove i Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, obuhvaćeno je 30 ulica u kojima će biti novih 6,5 kilometara mreže – podsećaju u opštini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter