Izvor: Tanjug /happy bsc portal
04.03.2022 u 20:06
0

OKUPILI SE U VELIKOM BROJU: Skup podrške Rusiji i ruskom narodu u centru Beograda

 Na večerašnjem protestnom okupljanju podrške Rusiji kod spomenika caru Nikolaju u Beogradu okupilo se oko 1.000 ljudi koji su protestvovali zbog politike Srbije prema Ruskoj Federaciji.

To se, pre svega, odnosi na činejicu da je naša zemlja podržala Rezoluciji UN kojom se osuđuje napad Rusije na Ukrajinu, i pruža podrška poštovanju teritorijalnom integritetu te zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za vreme protesta saobraćaj u Ulici kralja Milana bio je obustavljen, a prilikom polaska u protestnu šetnju demonstranti su gazili zastave EU.

Posle kratkotrajnih govora predstavnika Narodnih partola, koji su organizatori skupa, građani su se uputili ka ambasadi Rusije u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter