Izvor: HAPPY BSC
08.03.2022 u 14:26
0

ZVEZDA JE EKSPRESNO ODGOVORILA PIKSIJU! Šta se ovo dešava? Rat saopštenjima i dalje bukti

Već smo pisali o tome da je Zvezdan Terzić izneo ozbiljne optužbe na račun selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

Ubrzo je stigao i odgovor šefa stručnog štaba “orlova”, koji je poručio direktoru Zvezde da će se naći na sudu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Terzić se za sada nije oglašavao na ove pretnje, ali je Zvezda odlučila da se oglasi saopštenjem koje preonosimo u celosti:

– I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi FK Crvena zvezda, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub. Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, FK Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glazgov Rendžersom, a sve što imamo, reći ćemo na sudu! – glasilo je zvanično saopštenje FK Crvena zvezda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter