Izvor: HAPPY BSC
11.03.2022 u 07:51
0

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) U ZAGREBU KAO U RATNOJ ZONI! Pogledajte koliki je krater napravio dron iz rata u Ukrajini

Na Zagreb je sinoć oko 23 sata pala vojna letelica navodno korišćena u sukobu u Ukrajini, najverovatnije izviđački dron Striž Tu-141.

Kod Studentskog doma Stjepan Radić na Savi odjeknula je snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prve informacije su bile da je pala neka vrsta letelice, a vatrogasci su dobili dojavu o pronađenom padobranu.

Neidentifikovani objekat koji je pao u Zagrebu mogao bi da bude izviđački dron Tu-141 “Striž”, zaključio je Tajler Rogovej, stručnjak za vojnu avijaciju i urednik portala “War zone”.



On je, kako je napisao, detaljno proučio fotografije ostataka letelice iz Zagreba i zaključio da se gotovo sigurno radi o dronu, koji je verovatno stigao – iz Ukrajine.

Nezvanično se saznaje da se na delovima letelice vide crvena zvezda i ruska ćirilica. Ovo nije potvrđeno, ali se o tome govorilo dok je trajao uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter