Izvor: Novosti
19.01.2024 u 01:54
0

RUSKI AVIONI NADLETELI IZRAEL: ŠOK NA BLISKOM ISTOKU – OVAJ POTEZ RUSIJE PARALISAO BLISKI ISTOK!

Komentarišući situaciju u Siriji, ruski zvaničnik je rekao da su registrovana tri napada militantnih grupa na sirijske provladine snage - jedan u Alepu i dva u Idlibu

Vazdušno-kosmičke snage Rusije počele su vazdušne patrole duž linije razgraničenja između Sirije i Izraela na Golanskoj visoravni, saopšteno je danas iz ruskog Centra za pomirenje suprotstavljenih strana u Siriji.

„U cilju praćenja situacije, jedinice vojne avijacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije organizovale su vazdušne patrole duž linije razgraničenja koja razdvaja oružane snage Izraela i Sirijske Arapske Republike“, rekao je zamenik načelnika Centra Vadim Kulit, prenosi TASS.

Komentarišući situaciju u Siriji, ruski zvaničnik je rekao da su registrovana tri napada militantnih grupa na sirijske provladine snage – jedan u Alepu i dva u Idlibu.

KREĆEMO NA RUSIJU! POČINJE INVAZIJA GORA OD HITLEROVE – OPERACIJA „NEPOKOLEBLJIVI BRANILAC“! NATO upregao 90.000 VOJNIKA – BLICKRIG i TREĆI SVETSKI RAT!

Ranije danas, šefovi diplomatije Rusije i Sirije, Sergej Lavrov i Fejsal Mikdad, sastali su se u Moskvi i razgovarali o situaciji u Siriji, obnovi zemlje i promovisanju sveobuhvatnog rešenja, uz striktno poštovanje njenog suvereniteta, jedinstva i teritorijalnog integriteta, saopštili su iz ruskog ministarstva spoljnih poslova.

„Prilikom razmatranja daljeg jačanja rusko-sirijskog višestrukog partnerstva dogovoreni su praktični koraci u interesu povećanja obostrano korisne trgovinsko-ekonomske i humanitarne saradnje“, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter