Izvor: Happy BSC
13.03.2022 u 21:27
0

ABA LIGA Partizan slavio u Podgorici prekinuo niz od 8 godina bez pobede!

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Budućnosti u Podgorici rezultatom 72:80 u okviru 22. kola regionalne ABA lige. Crno-beli su tako prekinuli niz od 8 godina bez pobede u „Morači“ koji traje od 2014. godine. 

Ekipa Željka Obradovića u meč je ušla odlučno što se vrlo brzo i isplatilo. Semafor je pokazivao 20:4 u korist beogradske ekipe, ali su se Beograđani postarali da njihovi navijači ipak proživljavaju dramu, skoro do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Domaćin predvođen bivšim trenerom Partizana Aleksandrom Džikićem vratio se vrlo brzo u meč. Prelomni trenutak je bila treća deonica. Tada je ekipa iz Podgorice uspela da prvi put povede , nakon čega su se rivali smenjivali u vođstvu do pred kraj četvrtine kada su crno-beli napravili nešto osetniju prednost od šest poena.

U nastavku Budućnost je uspela da dođe do izjedačenja pri rezultatu 60:60, ali nije uspela da preokrene te je kasnije i poražena.

U redovima Partizana Avramović, Panter i Madar postigli su po 13 poena, dok su se u redovima Budućnosti istakliPeri sa 16 i Kobs sa 15 poena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter