Izvor: TANJUG
18.02.2024 u 12:43
1

SARADNJA SRPSKE I BELORUSIJE: Dodik sa Lukašenkom potpisao niz ugovora

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je u poseti Minsku, sastao se danas sa zamenikom ministra privrede Belorusije Aleksandrom Ogorodnikovim.

MILANOVIĆ NEMA MERU: Nastavio sa prozivkama Aleksandra Vučića

Dodik je ranije posetio akcionarsko društvo holding kompaniji „Belkommunmaš“, koja se bavi proizvodnjom transportnih vozila, autobusa i tramvaja, prenosi RTRS. Dodik i delegacija Srpske posetili su i državnu instituciju

Minski naučni praktični centar za hirurgiju, transplataciju i hematologiju“, gde je potpisan i sporazum o saradnji Ministarstva zdravlja RS i Komiteta za zdravlje Belorusije. U delegaciji Republike Srpske u poseti Belorusiji su još i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Željko Budimir, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić i direktor „Sarajevo-gasa“ Istočno Sarajevo Nedeljko Elek. Za sutra je najavljen sastanak Dodika sa predsdnikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SARADNJA SRPSKE I BELORUSIJE: Dodik sa Lukašenkom potpisao niz ugovora”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter