Izvor: Tanjug
22.03.2022 u 07:34
0

SPREMITE SE! IZDATO JE ALARMANTNO UPOZORENJE LJUDIMA U KIJEVU! Ovoga su se svi plašili, da li kreće frontalni napad RUSA?

Ukrajinska vojska saopštila je danas da bi stanovništvo trebalo da se pripremi za neselektivno rusko granatiranje vitalne civilne infrastrukture.

Ukrajinske oružane snage su u saopštenju navele da se očekuje da će ruske snage nastaviti da napadaju vitalnu infrastrukturu koristeći „visoko precizno oružje i neselektivnu municiju“, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalštab ukrajinskih oružanih snaga saopštio je i da su ruske trupe zauzele kopneni koridor ka Krimu i blokirale Ukrajini pristup Azovskom moru.

U redovnom izveštaju ukrajinska vojska navodi i da su ruske snage „izgubile ofanzivni potencijal“ i da su „primorane da pozovu pojačanje iz Rusije“, prenosi BBC.

U saopštenju se tvrdi i da je u borbama u ponedeljak poginulo oko 300 ruskih vojnika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter