
Foto: popara/Agroinfoscreenshot
VRAĆA U DETINJSTVO: Još kada ga sami napravite, još je ukusnije
Ovo je tako jednostavno i lagano jelo, a velika muka stoji iza njega, saznajte šte je sve potrebno da bi se napravila popara
Popara, možda jedno od najomiljenijih jela iz detinjstva svakog od nas. Doručak koji je takokremast, a istovremeno hrskav budi samo lepe uspomene.
Iako deluje lako da se napravi, što verovatno i jeste, pogledajte kako se sprema prava popara od početka do kraja. Napravite sopstveni sir, kajmak i hleb, a kao konačni proizvod poparu.
SLANI BANANA HLEB: Dodajte šolju jogurta ili kiselog mleka i uživajte u svakom zalogaju
Ovako spremljeno jelo neće samo obnoviti vaše sećanje na detinjstvo, već če otvoriti jednu sasvim novu dimenziju kuvanja za vas. Ponos je verovatno prava reč koja će opisati krajnji rezultat svega ovoga.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

USKRŠNJA GOLUBICA: Kolomba – italijanski slatki hleb

STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Oprezno s konzumacijom farbanih jaja

UKUS KOJEM JE TEŠKO ODOLETI: Vaskršnji kolač sa kajsijama

RECEPT DANA: Vaskršnji venac
